contact

Wil je met mij in contact komen?

 

Stuur dan een mail naar:

marcha@puurblij.nl

Of bel: 06 271 900 36

 

 

Marcha van de Meulengraaf

 

10 thoughts on “contact

 1. Ha die Marcha,
  wat verrassend en veelbelovend, die site van je.
  Ga in ieder geval wat receptjes uitproberen.
  Als ik advies of serieuze lichamelijke klachten heb, dan meld ik me.
  Ga zo door, ik volg je!
  Franc!s

 2. Hi Marcha,

  Wat een mooie site, echt een genot om naar te kijken, vooral de mooie foto’s maakt je al blij. Daar word je echt vrolijk van! De site ziet er fris mooi en overzichtelijk uit, echt een genot om naar te kijken! Ik ben heel trots op je!
  Heel veel succes!

  Liefs mam x

 3. Hoi Marcha,

  Wat heb je hier al veel energie in gestoken meid. Maar het is de moeite waard. Veel heldere recepten die bij het lezen al een uitnodiging tot proberen zijn. Ook de opzet van de site verdient lof. Er is een goed team bezig geweest.

  Ik wens je alle succes toe en zal zeker het een en ander gaan uitproberen.

  Lieve groeten, pa

 4. Hoi Marcha,

  wat een mooie site! Geeft een beetje dat “lentegevoel”! Heel veel succes met je bedrijf en wellicht nog eens tot ziens!

  Groeten Jane de Bont

  • Hoi Laura,

   Dank je wel! Helemaal prima! Doe wat goed voelt en zodra je behoefte hebt aan een detoxje… je weet me te vinden!

   Liefs, Marcha

 5. Ieder jaar iets doen wat ik nog nooit gedaan heb… Vanaf 2011 is dat mijn goede voornemen. Het heeft me opgeleverd dat ik een retraite heb gedaan, begonnen ben met skiën en in Zuid-Amerika (2012) ontelbaar veel nieuwe ervaringen heb opgedaan.

  Dit jaar was mijn ‘ding’ detoxen, oftewel het ontgiften van mijn lichaam door mijn voedingspatroon aan te passen. Drie weken geleden ben ik eraan begonnen met het op maat gemaakte detox plan. Elke week was het doen van boodschappen een avontuur, omdat ik ingrediënten (kurkuma, tempeh, notenpasta, mungbonen) ging kopen waar ik nog nooit van gehoord had. Het idee erachter was voornamelijk: kijken wat het ontgiftingsproces voor effect had op mijn lichaam. Nu ik het afgerond heb, kan ik met trots en hartgrondig zeggen dat het effect niet anders te omschrijven is dan ontzettend positief. Een aantal van mijn chronische kwalen zijn zo sterk verminderd dat ik kan spreken van een verbetering van de kwaliteit van mijn leven.

  Vanuit de grond van mijn hart bedank ik dan ook Marcha van de Meulengraaf en http://www.puurblij.nl. Marcha, lieve vriendin, jij hebt me een nieuwe kant van mezelf leren kennen en mijn leven, letterlijk en figuurlijk, veel lichter gemaakt!

  Esther

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *