over

puurblijlogo

De gezondheidsvisie van ‘Puur blij’ gaat uit van een holistische mensvisie. Zowel voeding als levensstijl bepalen de kwaliteit van leven. Door hier op een bewuste manier mee om te gaan verhoog je jouw levensvreugde! ‘Puur blij’ wil jou inspireren om op een meer natuurlijke manier te leven waarbij we jouw belastbaarheid verhogen en  belasting verminderen.

Onze producten zitten vol chemicaliën, pesticiden, conserveringsmiddelen, geraffineerd spul, hormonen, antibiotica en ‘loze’ voedingsstoffen die ervoor zorgen dat ons lichaam heel wat te verduren heeft en er tevens voor zorgt dat wij last krijgen van klachten als: vermoeidheid, overgewicht, huidaandoeningen, allergieën, spijsverteringsproblemen, ontstekingen, irritatie, dips en ga zo maar door.

Wist je dat we per jaar minstens 4,5 kilo (!) aan bestrijdingsmiddelen en chemicaliën binnen krijgen? Deze stoffen worden (gedeeltelijk) in je lichaam (vetweefsel, spieren en gewrichten) opgeslagen.

Ga voor puur natuur en ontdek de (preventieve) voordelen van wat de natuur ons te bieden heeft! Zorg goed voor je lijf en ervaar dat kwaaltjes en ziektesymptomen vaak te bestrijden zijn door juist puur natuur te leven en het lichaam te ondersteunen in de werking waar hij in oorsprong voor gemaakt is!

Ik ben Marcha van de Meulengraaf, pure healthcoach. Ik ben gediplomeerd natuurvoedingsadviseur en detoxcoach. Het is mijn passie om anderen te adviseren over en te helpen bij het realiseren van uitgebalanceerde en gezonde leefstijl. Ik begeleid je in jouw (ontdekkings)proces, geef nuttige informatie, inspiratie en praktische tips over hoe om te gaan met de toxische (giftige) belasting van alledag.

Mijn streven is om jou weer in je kracht te zetten! Energiek, stralend, fit, happy en gezond! Met andere woorden: puur blij!

Geniet van voeding!
Maak er een feestje van!
Ga op ontdekkingstocht!
Proef, beleef en laat je verrassen door al het lekkers wat moeder natuur ons te voeden heeft!

Marcha van de Meulengraaf

Pure health coach

P1100643

One thought on “over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *