Sweet and soft!
Abrikoos // banaan // amandelmeel // vanille // bruine rijststroop // himalayazout
Nodig voor 15 zachte koekjes
* 40 gram gewelde (liefst ongezwavelde) abrikozen (zo’n 4-5 stuks)
* 2 rijpe bananen
* 5 el amandelmeel (70 gram)
* 2 mespunten vanillerasp uit peul (of vanillepoeder)
* 1/2 el bruine rijststroop (honing zou ook kunnen)
* paar snuffen gemalen himalayazout (of zeezout)
Maal alle ingrediënten tot een gladde massa met behulp van een staafmixer. Verwarm de oven voor op 175 graden.
Leg een vel bakpapier op de bakplaat en schep er 15 kleine hompjes deeg op. Bak af in zo’n 20-25 min. Haal de koekjes uit de oven wanneer ze mooi bruin zijn geworden en laat afkoelen.
Deze koekjes blijven wat zacht van buiten en wat smeuïg van binnen. Sweet and soft!