Potje frisheid!

2014-03-27 12.01.56  2014-03-27 12.00.30  2014-03-27 12.03.11

Potje frisheid!

Appel // ananas // basilicum // limoen // licht bruisend water of gewoon water

Voor 1 potje frisheid

  • 1 appel
  • 1 dikke schijf verse ananas in blokjes (2 handjes)
  • 6 blaadjes verse basilicum
  • sap van 1/2 limoen
  • 20 ml bruisend water / plat water

Stop alle ingrediënten in een blender en draai tot een egale romige massa.

Handig zo’n potje frisheid! Je kunt de deksel erop schroeven en… zo meenemen naar je werk, oppeuzelen tijdens een boswandeling, heerlijk genieten wanneer je turend door een treinraampje kijkt of om zomaar iemand mee te verrassen. Natuurlijk kun je het potje ook gewoon lekker thuis uitlepelen, heerlijk in het zonnetje vanuit een luie stoel. Love life!

Basilicum..

Voorziet ons van de fijne bouwstofjes: vitamine A, B1, B3, B5, C, foliumzuur (B11), calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, zink en mangaam.

Wist je dat het gebruik van verse kruiden ontzettend veel positieve effecten heeft op je gezondheid?

Verse kruiden geven je spijsvertering een BOOST! En ze bevatten chlorofyl. Een stofje wat qua moleculaire structuur bijna idem is aan de structuur van de rode kleurstof in je bloed. Dit ondersteunt de rode bloedcellen (en daarmee dus ook de toevoer en het transport van zuurstof)!

Daarnaast zijn verse groene kruiden bommetjes vol met belangrijke voedingsstoffen! Wil je je gezondheid een oppepper geven en daarnaast een heerlijke smaakexplosie creëren?! Kies dan regelmatig voor verse kruiden! Zie ze als volwaardige ingrediënten en gebruik ze niet alleen maar als een klein ’toefje’ garnering.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *